Taxi vanaf vliegveld Mallorca

Een taxi nemen vanaf vliegveld Mallorca is heel gemakkelijk. Er staan taxi’s bij de terminal te wachten. Net als in Nederland geldt; vermijdt taxibestuurders vanaf andere plaatsen dan de terminal. Ze staan altijd te wachten bij de terminal, begane grond, en dan in de aankomsthal (arrivals).

Prijzen en supplementen van een taxi vanaf Mallorca Airport

Hoewel je natuurlijk nooit precies kan zeggen hoeveel de taxi gaat kosten, is er wel een goede indicatie te geven. Er zijn twee typen met tarieven. Op werkdagen van 06:00 tot 21:00 geldt type 1, op de rest van de dagen en op vakantiedagen geldt type 2. We geven telkens de twee prijzen, waarbij de eerste type 1 is, de tweede type 2. Het starttarief is €2,04 / €2,76. De minimumprijs is €3,12 / €4. De kilometerprijs is €0,51 per kilometer en €0,61 per kilometer. Er zijn ook een aantal supplementen. Gaat de reis vanaf of naar het vliegveld (dat is een ja), dan komt er €2,90 bij. Ga je vanaf of naar de haven, dan komt er ook €2,90 bij. Ook is er nog een bagagetoeslag van €0,60 per stuk bagage. Al met al is de geschatte prijs van een taxi naar Palma of naar El Arenal (ongeveer even ver) zo’n €30. De taxicentrale is te bereiken via +34 971 728 081.

Het beste is om de taxi online te vergelijken, en te bestellen. Je vermijdt hiermee eventuele wachttijden op het vliegveld. Als er net een aantal vluchten tegelijk zijn geland, kan het namelijk erg druk worden. Ook weet je zeker dat de taxi er is, en dat de chauffeur bijvoorbeeld netjes is. Je kunt bij TaxiTender namelijk ook chauffeurs vergelijken!