Auto huren op vliegveld Mallorca // prijzen en autohuur bedrijven

Op Mallorca Airport kun je perfect een auto huren. Sterker nog, een auto is eigenlijk wel iets dat je nodig hebt als je bijvoorbeeld de bergketen in het noorden in wilt gaan. Daarvoor kun je een auto huren op het vliegveld bij maar liefst zeven autoverhuurbedrijven; Avis, Enterprise, Europcar, Goldcar, Hertz, Sixt en Record Go. Alle kantoren van de bedrijven zijn te vinden in de terminal van het vliegveld.

Auto huren op Mallorca Airport; waar moet je op letten?

Waar je allemaal op moet letten bij een auto huren op Mallorca AirportĀ is niet veel. Ten eerste, check even of je minimaal 25 jaar of ouder bent. Zo niet, dan wordt het iets ingewikkelder aangezien er dan vaak een jongerijderstoeslag van toepassing is. Is dit allemaal in orde, dan kun je de prijzen vergelijken. Bedenk even of je een verzekering wilt hebben; doe je dit niet en je krijgt een schade (ook als het niet jouw schuld is), dan krijg je vaak een flinke boete bij het autoverhuurbedrijf.

Ten slotte, is het vaak handiger om de auto online te bestellen. Je kunt vergelijken, maar je weet ook direct waar je aan toe bent. Gebruik hiervoor de vergelijker vanĀ Sunnycars! Zo kun je de auto’s van alle autoverhuurbedrijven op een rijtje vergelijken. Je hoeft niet 20 forumulieren tegelijk in te vullen en je weet waar je aan toe bent. Gebruik de gratis online customer care service van Sunnycars en ervaar het gemak!