Auto huren op vliegveld Mallorca // prijzen en autohuur bedrijven

Op Mallorca Airport kun je perfect een auto huren. Sterker nog, een auto is eigenlijk wel iets dat je nodig hebt als je bijvoorbeeld de bergketen in het noorden in wilt gaan. Daarvoor kun je een auto huren op het vliegveld bij maar liefst zeven autoverhuurbedrijven; Avis, Enterprise, Europcar, Goldcar, Hertz, Sixt en Record Go. Alle kantoren van de bedrijven zijn te vinden in de terminal van het vliegveld.

Waar je allemaal op moet letten bij een auto huren op Mallorca Airport is niet veel. Ten eerste, check even of je minimaal 25 jaar of ouder bent. Zo niet, dan wordt het iets ingewikkelder aangezien er dan vaak een jongerijderstoeslag van toepassing is. Is dit allemaal in orde, dan kun je de prijzen vergelijken. Bedenk even of je een verzekering wilt hebben; doe je dit niet en je krijgt een schade (ook als het niet jouw schuld is), dan krijg je vaak een flinke boete bij het autoverhuurbedrijf.

Auto huren op Mallorca Airport

Auto huren op Mallorca Airport? Via EasyTerra huur je een auto inclusief alle benodigde verzekeringen en zonder verborgen kosten. Zelfs het eigen risico wordt aan je terugbetaald bij schade of diefstal en je kunt een ongelimiteerd aantal kilometers rijden. EasyTerra werkt samen met de beste lokale partners op Mallorca Airport. Er zijn bij EasyTerra geen boekingskosten, geen addertjes onder het gras.