Taxi vanaf vliegveld Mallorca // online vergelijken en prijzen

Een taxi nemen vanaf vliegveld Mallorca is heel gemakkelijk. Er staan taxi’s bij de terminal te wachten. Net als in Nederland geldt; vermijdt taxibestuurders vanaf andere plaatsen dan de terminal. Ze staan altijd te wachten bij de terminal, begane grond, en dan in de aankomsthal (arrivals).

Taxi online van tevoren bestellen

Het beste is om de taxi online te vergelijken, en te bestellen. Dit kun je doen via Taxi2Airport. Je vermijdt hiermee wachttijden op het vliegveld, en die zijn er op drukke tijden. Als er net een aantal vluchten tegelijk zijn geland, kan het namelijk erg druk worden. Ook weet je zeker dat de taxi er is, en dat de chauffeur bijvoorbeeld netjes is. Je kunt bij Taxi2Airport namelijk ook chauffeurs vergelijken!

Uiterlijk 24 uur voordat de taxirit gaat plaatsvinden krijg je van Taxi2Airport een voucher toegestuurd met daarop de contactgegevens van de chauffeur. Die zul je echter niet zo snel nodig hebben want vluchtvertragingen worden automatisch doorgegeven. Meestal zal de chauffeur jou benaderen met de gegevens van waar hij op jou staat te wachten.

Prijs van een taxi vanaf Mallorca Airport

Hoewel je natuurlijk nooit precies kan zeggen hoeveel de standaard taxi gaat kosten (daarom is online bestellen ook zoveel slimmer!). Er is echter wel een indicatie te geven. Er zijn twee typen met tarieven. Tarief 1 is geldig op zaterdagen, zondagen, feestdagen en tussen 21:00 en 07:00. Tarief 2 geldt op werkdagen van 07:00 tot 21:00.

Dit zijn de prijzen van 2023/2024.

Tarief 1Tarief 2
Starttarief€2,65€2,28
Minimumprijs€4,20€3,15
Minimumprijs vanaf vliegveld (incl alle toeslagen)€14,05€14,05
Prijs per kilometer€1,16€0,98
Toeslag voor vliegveld, haven€4,65€4,65
Toeslag voor kerst en oud/nieuw€4,75€4,75