Taxi vanaf vliegveld Mallorca // online vergelijken en prijzen

Een taxi nemen vanaf vliegveld Mallorca is heel gemakkelijk. Er staan taxi’s bij de terminal te wachten. Net als in Nederland geldt; vermijdt taxibestuurders vanaf andere plaatsen dan de terminal. Ze staan altijd te wachten bij de terminal, begane grond, en dan in de aankomsthal (arrivals).

Taxi online van tevoren bestellen

Het beste is om de taxi online te vergelijken, en te bestellen. Dit kun je doen via TaxiTender. Je vermijdt hiermee eventuele wachttijden op het vliegveld. Als er net een aantal vluchten tegelijk zijn geland, kan het namelijk erg druk worden. Ook weet je zeker dat de taxi er is, en dat de chauffeur bijvoorbeeld netjes is. Je kunt bij TaxiTender namelijk ook chauffeurs vergelijken!

Uiterlijk 24 uur voordat de taxirit gaat plaatsvinden krijg je van TaxiTender een voucher toegestuurd met daarop de contactgegevens van de chauffeur. Die zul je echter niet zo snel nodig hebben want vluchtvertragingen worden automatisch doorgegeven. Meestal zal de chauffeur jou benaderen met de gegevens van waar hij op jou staat te wachten.

Bekijk hier hoeveel een taxi vanaf Mallorca Airport naar jouw eindbestemming kost.

Prijs van een taxi vanaf Mallorca Airport

Hoewel je natuurlijk nooit precies kan zeggen hoeveel de standaard taxi gaat kosten (daarom is online bestellen ook zoveel slimmer!). Er is echter wel een indicatie te geven. Er zijn twee typen met tarieven. Op werkdagen van 06:00 tot 21:00 geldt type 1, op de rest van de dagen en op vakantiedagen geldt type 2. We geven telkens de twee prijzen, waarbij de eerste type 1 is, de tweede type 2. Het starttarief is €2,04 / €2,76. De minimumprijs is €3,12 / €4. De kilometerprijs is €0,51 per kilometer en €0,61 per kilometer. Er zijn ook een aantal supplementen. Gaat de reis vanaf of naar het vliegveld (dat is een ja), dan komt er €2,90 bij. Ga je vanaf of naar de haven, dan komt er ook €2,90 bij. Ook is er nog een bagagetoeslag van €0,60 per stuk bagage. Al met al is de geschatte prijs van een taxi naar Palma of naar El Arenal (beide ongeveer even ver) zo’n €32.